Buat istikharah nampak muka Orang Lain, pihak lelaki minta putus 2 hari sebelum majlis Undang Sebak

Dugaan ketika sedang merancang untuk ke fasa selanjutnya semenangnya cukup besar. Ramai yang telah ‘tewas’ ketika melalui fasa tersebut kerana ketika itu sikap sebenar mulai terbongkar.

Akan tetapi, jika kita berfikir secara matang dan dapat menerima segala kekurangan tersebut dengan hati terbuka, segala dugaan yang datang pasti mampu ditempuhinya.

Pihak lelaki buatHal

Namun begitu, berbeza dengan perkongsian seorang pengguna TlkT0k dikenali sebagai Ain Najwa apabila memuat naik luahan sedlh buah hatinya memutuskan hubungan menjelang majlis mereka.

Menerusi tangkapan layar perbualan dia dan pasangan di aplikasi TlkT0k, lelaki itu memaklumkan telah membuat s0lat istikharah dan mendapati wajah orang lain yang muncul dalam mimpinya.

Senang betulCancel

Lebih sedih lagi, lelaki itu hanya meminta maaf diatas keputusan tersebut dan akui sedar apa yang dilakukan adalah satuKesilapan kerana membuat malu pihak perempuan.

Pengguna TlkT0k itu hanya  reda dengan keputusan kekasihnya kerana betul-betul berasa kcewa diatas tindakan lelaki itu.

Tinggi betul iman dia, dua tiga hari terus dapat petunjuk

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan mengcam tindakan kurang bijak lelaki tersebut dengan melukakan hati seorang perempuan menjelang hari bersejarah mereka.

Lebih menambahkan gram warganet adalah tndakan lelaki itu yang melakukan s0lat istikharah beberapa hari sebelum majlis mereka berlangsung sedangkan sepatutnya solat itu dibuat diawal perkenalan lagi.

Dah dekat nak majlis baru nak istikharah

Ada yang pernah alami perkara sama

Bila dah tak suka tunggang agama

Sumber : Ohmymedia via https://livenewszone.com/2021/10/27/buat-istikharah-nampak-muka-orang-lain-pihak-lelaki-minta-putus-2-hari-sebelum-majlis-undang-sebak/

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Leave a Comment